≡ Menu

Hoteli v Sarajevu – primerjajte ponudbo

Zdi se, da Sarajevo poznamo vsi, pa nam vendar ob vsakem obisku lahko ponudi kaj novega. Okoli 200 hotelskih, hostelskih ali apartmajskih nastanitev, poskrbi za poln želodec in dober spanec vsakega popotnika.

Hotele v Sarajevu najdete po celem mestu, najlažje pa jih preverite s spodnjim iskalnikom, kjer samo vpišete datum prihoda in odhoda ter število oseb. Na strani z rezultati boste našli ponudbo prostih hotelskih sob, hostlov in apartmajev v Sarajevu, kjer jih lahko enostavno in brezplačno najamete preko povezave po najnižji ceni. Preverite ponudbo hotelov v Sarajevu preko iskalnika sedaj.
Booking.com

Hoteli v Sarajevu

Spodaj najdete nekaj opisov hotelov, ki jih najdete v Sarajevu, tako da lahko hitro dobite nekaj osnovnih informacij o njih. Na povezavi si jih lahko tudi bolj podrobno ogledate, preverite fotografije, proste termine in cene za najem. Prav tako si jih lahko brezplačno rezervirate.

Hotel Art

Hotel Art *** se nahaja v bližini zgodovinskega predela Baščaršije, odlikuje pa ga sodoben videz, prijaznost in dobra kulinarika. Nudi 28 sob, največ je eno in dvoposteljnih, na volj pa je tudi troposteljni apartma. Hotelska restavracija je okrašena v orientalskem stilu, nudijo pa različne jedi z bosanskim, francoskim in arabskim pridihom. V hotelu je na voljo brezplačna brezžična internetna povezava ter prevoz do 15 minut oddaljenega letališča.

Več informacij

Hotel Grand

Hotel Grand *** se nahaja v središču mesta, 200m oddaljen od glavne železniške postaje. Nudi 128 sob, na razpolago pa so eno in dvoposteljne sobe ter apartmaji za 3-4 ljudi, nekatere imajo v kopalnici tudi masažno kad. Nudijo zajtrk v sobi ali samopostrežni zajtrk v restavraciji ter veliko izbiro jedi po naročilu. Do zgodovinskega dela mesta je 5-10 minut vožnje oz. prijeten polurni sprehod.

Več informacij

Hotel Hecco

Hotel Hecco *** se nahaja v predelu Bistrik, le nekaj minut hoda od zgodovinskega dela Baščaršije. V leta 2014 obnovljeni stavbi je na voljo 29 sob, največ jih nudi eno ali dve postelji, nudene pa so tudi družinske sobe za 3-4 ljudi. Sodobna restavracija nudi odlične lokalne specialitete in vina, pomagajo pa vam tudi pri načrtovanju izletov in odkrivanja lepot mesta.

Več informacij

Hotel Astra

Hotel Astra *** se nahaja v starem mestnem delu Baščaršija, kjer dela družbo zgodovinskim znamenitostim. Nudi 18 komfortnih dvoposteljnih sob z brezplačnim brezžičnim internetom. V restavraciji vas razvajajo z izvrstnimi jedmi po naročilu, sprostite pa se lahko v fitnes centru ali zaplavate v notranjem bazenu. Hotel nudi tudi zanimivo dvoetažno kavarno, kjer si lahko privoščite izvrstno bosansko kavo.

Več informacij

Hotel R

Hotel R*** se nahaja na lepi lokaciji v središču Sarajeva. Ob obrežju reke Miljacke se v 10min sprehodite do Baščaršije. Gre za manjši, a sodoben hotel z 9 moderno opremljenimi sobami. Sprejmejo 2-3 goste, opremljene so z kabelsko televizijo, klimo ter dostopom do brezžičnega interneta. Na voljo je zajtrk in manjši bar z osvežilnimi pijačami. Zraven hotela se nahaja večnamenski center in dvorana Skenderija.

Več info in rezervacija hoteli v sarajevu

Hotel Latinski most

Hotel Latinski most se nahaja v zgodovinski hiši ob reki Miljacki, čez most pa se nahaja živahno središče mesta. V hotelu nudijo 10 dvo ali troposteljnih sob, katere so stilsko opremljene, poskrbljeno je za klimo in televizijski sprejemnik. Na območju hotela je nuden dostop do Wi-Fi omrežja. Samopostrežba restavracija nudi odlične bosanske specialitete. V roku 10min sprehoda boste prispeli do Gazi- Husrev begove mošeje, mestnega muzeja …

Več info in rezervacija hotel v sarajevu latinski most

Hotel Villa Orient

Hotel Villa Orient*** se nahaja v živahnem središču mesta, le nekaj korakov oddaljen od trga Sebilj in drugih znamenitosti Sarajeva. Leta 2016 so ga v celoti obnovili, nudi pa 18 moderno opremljenih eno ali dvoposteljnih sob z minibarom in klimo. V hotelu se nahaja samopostrežna restavracija, bar in lepo urejena zunanja terasa, na vseh površinah je možno dostopati do brezžičnega interneta. Privatno parkirišče je urejeno v bližini hotela.

Več info in rezervacija hoteli sarajevo

Hotel Central

Boutique hotel Central se nahaja v središču mesta v popolnoma prenovljeni stavbi. 15 hotelskih sob je oblikovano v mešanici zgodovine in sodobnosti, vključno z LCD televizorjem, klimo ter grelnikom vode za čaj /kavo. V veliki restavraciji nudijo mešanico domače in mediteranske prehrane, sprostili pa se boste v velikem welnes centru z bazenom in fitnes napravami. V bližini je Trg svobode in trdnjava Tašlihan.

Več info in rezervacija central hotel v sarajevu

City Boutique Hotel

City Boutique hotel se nahaja le nekaj korakov od Trga svobode in nakupovalne ulice Ferhadija. V hotelu lahko najamete dvo ali štiri posteljne sobe oz. apartma. Vseh 19 sob je opremljenih elegantno in udobno. V hotelu se nahaja restavracija, bar z brezplačno kavo, čajem in prigrizki ter sodobne sejne sobe. Na območju hotela in zunanje terase je omogočen dostop do brezžičnega omrežja.

Več info in rezervacija boutique hoteli v sarajevu

Dodatne hotele, hostle in prenočišča najdete na strani Booking ali si oglejte strani hostli v Sarajevu.