≡ Menu

Hostli v Sarajevu – pregled ponudbe

Ponudba hostlov Sarajevu se postopoma povečuje, tako da je izbira vsako leto večja. Najbolj aktualno ponudbo si lahko ogledate preko spodnjega iskalnika, tako da preverite proste sobe v hostlih v izbranih datumih.

Hostli v Sarajevu so v določenih terminih zelo zasedeni, tako da si je priporočljivo rezervacijo urediti kar nekaj časa v naprej. Preverite cene s pomočjo spodnjega iskalnika.
Booking.com

Hostli v Sarajevu

Nekaj hostlov v Sarajevu najdete opisanih tudi spodaj. Seznam bomo postopoma dopolnjevali.

Hostel Hayat

Hostel Hayat se nahaja 200m od zgodovinskega dela mesta Baščaršije. Nudi 18 komfortnih sob z eno, dvema, tremi ali šest posteljami. Vse sobe imajo ne glede na število postelj lastno kopalnico. V skupnem prostoru se nahaja manjši bar, postrežejo pa tudi zajtrk in manjše prigrizke. V bližini je več različnih restavracij. Na recepciji vam svetujejo glede izletov in raziskovanja mesta.

Več informacij hostli v sarajevu

Hostel Tower house

Hostel Tower house se nahaja na manjši vzpetini z lepim razgledom na mesto in njegove znamenitosti. Nudi 18 sob, dvoposteljne sobe z lastno kopalnico in večposteljne sobe s skupno kopalnico. Na voljo je tudi skupna soba samo za ženske. Na razpolago je urejen vrt in terasa ter skupni prostor z računalniku, nudijo pa tudi brezplačen prevoz do glavne avtobusne in železniške postaje.

Več informacij hostel sarajevo